FAQ old

/
FAQ old
FAQ

Hvad hvis jeg glemmer at returnere itemet?

Såfremt lejeren glemmer at returnere itemet, så vil der blive opkrævet et gebyr på 200 kr. pr. overskredet dag, da det ellers går ud over den næste lejer. Det er derfor vigtigt, at itemet bliver returneret på den eksakte dato.

Hvad hvis jeg spilder på itemet?

Du kan med ro i maven sagtens leje itemet uden at skulle være bange for, at der kommer pletter på. Hvis uheldet skulle være ude, og der uheldigvis skulle komme en plet på itemet, så vil SaraShares gå ind og dække omkostningerne for en rens. Det forventes herom at alle items behandles med respekt, som hvis det var dit eget.

Hvad hvis der kommer hul i itemet?

Hvis uheldet skulle være ude, og der uheldigvis skulle komme et hul i itemet, så vil SaraShares gå ind og dække omkostningerne for reparationen ved en skrædder. Såfremt der kommer et brændemærke i kjolen eller andre decideret ødelæggelser, så vil lejeren blive opkrævet 50% af kjolens nypris. SaraShares er kun interesseret i at finde en fælles løsning mellem os og lejeren, og det er derfor vigtigt, at der bliver informeret om eventuelle skader eller pletter. Det forventes herom at alle items behandles med respekt, som hvis det var dit eget.

Hvad hvis jeg ikke kan passe itemet?

Itemet vil blive angivet i de rigtige størrelser, og såfremt lejer ønsker konkrete mål på itemet, så kan dette ske ved henvendelse til info@houseofshare.com Såfremt itemet mod forventning ikke skulle passe, så er det desværre ikke muligt at få refunderet lejeprisen. Items kan efter aftale prøves i Vanløse. Henvendelse skal ske til info@houseofshare.com

Hvad hvis jeg fortryder min leje?

Du har som lejer mulighed for at annullere dit køb inden for 24 timer efter ordren er gennemført, hvis du skulle fortryde lejen. Hvis du skulle fortryde lejen efter de 24 timer, så vil det ikke være muligt at få refunderet beløbet. Det vil dog være muligt at få et tilgodebevis på 50% af prisen til den næste udlejning.

Begynd at skrive og tryk enter for at søge

Kurv

Ingen varer i kurven.