/
FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Find de oftest stillede spørgsmål her på siden og få svarene med det samme.

Har du et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Generelle spørgsmål

Skulle det ske at dit produkt bliver væk i forsendelse under GLSs varetægt, så vil du få refunderet din erstatningspris. Det er dog et KRAV, at du kan fremskaffe kvitteringen på produktet. Det behøver ikke at være en originalkvittering, i tilfælde af at du har købt produktet secondhand – det kan eksempelvis være en håndskrevet kvittering fra en butik, en mobileoverførsel eller en bankoverførsel.

House of Share erstatter op til 5.000 kr.

Det er dog et krav, at du kan fremvise en form for købskvittering. Vi erstatter den pris, som du har angivet i feltet ’erstatningspris’. Det er i tilfælde af at produktet er ubrugeligt eller ikke er kommet retur.

Den dato du vælger, når du booker, er dagen, hvor du ønsker at modtage produktet. Det kan derfor være en god idé at vælge 1-2 dage før, at du skal bruge det valgte produkt.

Du kan under ’profil’ og under ’adresse og pakkeshop’ ændre til den pakkeshop, hvor du ønsker at modtage produkter.

Udlejer

Skulle det ske at du får dit produkt retur og der eksempelvis er kommet en plet på eller en knap er faldet af, så bedes du henvende dig via vores mail og fremsende billeder af skaden: info@houseofshare.com

Vi vil herfra vurdere omfanget af skaden – og du kan blive bedt om at sende produktet til os, så vi har mulighed for at se nærmere på produktet og udbedre skaden.

Hvis Lejer ikke har tilkøbt vores forsikring, vil vi opkræve Lejer prisen for at få udbedret skaden.

For at kunne anvende vores app, har Lejer (og Udlejer) accepteret vores handelsbetingelser, hvilket betyder at Lejer skal returnere produktet.

Vi vil derfor kontakte Lejer, der vil blive opkrævet erstatningsprisen samt udlejningsprisen der er gået tabt. Sagen vil blive sendt til inkasso, som vil opkræve pengene fra Lejer.

Hvis udlejningsproduktet ikke senest er tilbageleveret 30 dage efter lejeperiodens ophør, vil udlejningsproduktet være betragtet som bortkommet, og du vil som Udlejer få refunderet erstatningsprisen.

Vores system har et automatisk interval på 7 dage.

I tilfælde af at dit produkt forsat er forsinket, har du som Udlejer pligt til at annullere den næste leje af produktet.

Hvis produktet er forsinket, vil du forsat modtage din betaling, da du har overholdt din del af aftalen / deadline for indlevering.

Hvis du glemmer at sende dit produkt inden indleveringsdeadline, bedes du henvende dig til os hurtigst muligt. Vil vil forsøge at finde en løsning i samarbejde med dig, hvis udlejningsproduktet ikke kan nå frem til Lejer rettidigt, så vil du forsat blive trukket for udlejning.

Lejer har mulighed for at annullere lejen af produktet 7 dage inden startdatoen mod fuld refundering, og du vil dermed ikke få dine penge.

Ja, du har mulighed for at annullere en lejeaftale op til 14 dage før afsendelsesdatoen mod fuld refundering af lejeprisen til Lejer. Udlejer skal ved annullering give besked herom til House of Share, som informerer Lejeren om annullering.

Hvis du ønsker at annullere en lejeaftale med mindre end 14 dage inden afsendelsesdatoen, så trækker vi forsat betalingen, da du har overskredet betingelserne og Lejer nu står uden et produkt. Du bedes informere os via mail: info@houseofshare.com

Du har som Udlejer pligt til at orientere dig om helligdage, da dette vil gå ud over leveringstiden af dit udlejede produkt. GLS leverer ikke på helligdage.

Ja – du skal altid bruge GLS, for den QR-kode som du modtager er knyttet op til GLS.

Maksimum 10 dage efter at lejen er gennemført.

Lejer

Du kan for 19 kr. tilkøbe vores forsikring, så du med ro i maven kan leje produktet, uden at være bekymret for om der kommer pletter på.

For hvis uheldet skulle ske, og der uheldigvis skulle komme en plet på produktet, vil House of Share gå ind og dække omkostningerne for en rens. Det forventes dog at alle produkter behandles med respekt, som hvis det var dit eget.

House of Share vil sammen med Udlejer vurderer skadens omfang, og du vil blive opkrævet den pris som det koster at udbedre skaden eller selve erstatningsprisen.

Det er dit eget ansvar at huske returneringsdatoen. Hvis du indleverer pakken for sent, vil du blive opkrævet 200 kr. pr. overskredet dag samt udlejningsprisen pr. dag.

Hvis du har mistet udlejningsproduktet i din varetægt, så er det vigtigt at House of Share orienteres straks. Du vil i så fald blive opkrævet nyprisen for udlejningsproduktet.

I tilfælde af at produktet kommer for sent frem, refunderes det fulde beløb.

Kommer produktet senere end den bestilte dato, men produktet stadig kan anvendes, refunderes lejeprisen for en dag.

Skulle du mod forventning modtage et beskadiget produkt, og det ikke fremgår i annoncen, skal du hurtigst muligt kontakte House of Share.

Lejer har mulighed for at fortryde lejeaftalen senest 14 dage efter ordrebekræftelse for at få det fulde beløb refunderet. Hvis lejeperioden starter inden fortrydelsesfristens udløb – med mindre end 14 dage til afsendelsesdato – bortfalder fortrydelsesretten dog.

Såfremt du ønsker at annullere din leje med mindre end 14 dage til afsendelse, vil du blive opkrævet det fulde beløb. Du skal ved annullering give besked herom til House of Share, som informerer Udlejeren om annullering.

Hvis udlejningsproduktet ikke passer dig, eller sidder godt, men at størrelsesangivelsen på udlejningsproduktet, og i annoncen, er overensstemmende, er dette ikke en gyldig reklamation.

Du har som Lejer pligt til at orientere dig om helligdage, da dette vil gå ud over leveringstiden af dit lejede produkt. GLS leverer ikke på helligdage.

De fleste pakkeshops har åbent søndag.

Det kan ske, at det lejede produkt er klar til afhentning tidligere end forventet. Du skal dog ikke returnere produktet før tid, men senest på den angivet returneringsdag.

Vi trækker pengene med det samme.

Begynd at skrive og tryk enter for at søge

Kurv

Ingen varer i kurven.