/
Guide til at leje

Sådan lejer du hos House of Share

Er du usikker på, hvordan du lejer et produkt hos House of Share, og hvordan hele booking-, leverings- eller returneringsprocessen fungerer? Fortvivl ikke! Vi ønsker at gøre din lejeoplevelse så nem og behagelig som muligt, og vores simple guide er skræddersyet til at hjælpe dig trin-for-trin.

5 simple trin til at leje

1. 

Vælg det produkt som du ønsker at leje.

2. 

Den dato, du vælger, er den dato, hvor du ønsker at modtage produktet. Slutdatoen er datoen for returnering af produktet. Bemærk! Du skal IKKE printe en returlabel, du får en QR-kode tilsendt på mail. Når du har betalt for din ordre, modtager du en ordrebekræftelse på mail.

3. 

Dit lejede produkt sendes med GLS. Under ‘profil’ kan du tilpasse den pakkeshop, hvor du ønsker at afhente det lejede produkt. Du betaler kun for fragt den ene vej.

4. 

Du kan bruge dit lejede produkt så ofte du vil, i løbet af de dage du har lejet det. Du kan for 19 kr. vælge at tilkøbe en forsikring – på den måde undgår du at være bekymret for eventuelle skader på produktet eller om den bliver plettet. Forsikringen skal købes i forbindelse med lejeprocessen, som du vælger ved betaling.

5. 

På den sidste dag skal det lejede produkt returneres. Vask og rens er Udlejers ansvar. Hvis der er betydelige pletter eller andre skader, bedes du informere House of Share  via mail: info@houseofshare.com

Hvis du afleverer det lejede produkt for sent, pålægges du en bøde på 250 kr. pr. overskredet dag samt produktets udlejningspris.

House of Share App

Klar til at tage det næste skridt? Med vores House of Share app i hånden får du adgang til en bred vifte af produkter: tilgængelige til at leje fra både os og vores dedikerede private udlejere. Uanset om du leder efter eksklusivt designertøj, stilfulde sko, trendy tasker eller elegante accessories, har vores app det hele – og udvalget vokser konstant.

Begynd at skrive og tryk enter for at søge

Kurv

Ingen varer i kurven.