Om SaraShares

/
Om SaraShares

Velkommen til SaraShares

Mode fylder rigtig meget hos de fleste kvinder, og de fleste bruger mange penge på tøj, for at kunne følge med tidens trends. Det kan ofte være svært at skabe en balance mellem at købe nyt tøj, samtidig med, at man ønsker at tage del i den bæredygtige udvikling. Med tanke på det opstod idéen til SaraShares. SaraShares er en virksomhed som beskæftiger sig med udlejning af designer-items (outfit i form af kjoler og sæt). Jeg – Sara som er stifter af virksomheden – har altid gået meget op i styling og generelt brugt mange penge på tøj. De fleste kender til det, at man bruger penge på en kjole, og kun anvender den én enkelt gang, hvorefter den får plads bagerst i skabet.

Idéen til SaraShares

Den store garderobe som jeg efterhånden har fået skabt gennem de senere år, ville jeg rigtig gerne dele med andre, så mine designer-items kommer til sin ret og vises frem mere end bare én gang. Jeg har selv savnet at kunne leje lækre designerkjoler eller designer-sæt til en festlig lejlighed eller blot til at sætte lidt kulør på hverdagen.

SaraShares har en vision om at blive kvinders foretrukne valg, når de står og mangler et outfit. Der har allerede – på meget kort tid – været enorm interesse for koncept, og det indikerer at SaraShares har et meget stort potentielt.

FAQ

Såfremt lejeren glemmer at returnere itemet, så vil der blive opkrævet et gebyr på 200 kr. pr. overskredet dag, da det ellers går ud over den næste lejer. Det er derfor vigtigt, at itemet bliver returneret på den eksakte dato.

Du kan få 19 kr. tilkøbe vores forsikring, så du med ro i maven sagtens leje itemet uden at skulle være bange for, at der kommer pletter på. Hvis uheldet skulle være ude, og der uheldigvis skulle komme en plet på itemet, så vil SaraShares gå ind og dække omkostningerne for en rens. Det forventes herom at alle items behandles med respekt, som hvis det var dit eget.

Itemet vil blive angivet i de rigtige størrelser, og såfremt lejer ønsker konkrete mål på itemet, så kan dette ske ved henvendelse til info@houseofshare.com Såfremt itemet mod forventning ikke skulle passe, så er det desværre ikke muligt at få refunderet lejeprisen. Items kan efter aftale prøves i Vanløse. Henvendelse skal ske til info@houseofshare.com

Du har som lejer mulighed for at annullere dit køb inden for 24 timer efter ordren er gennemført, hvis du skulle fortryde lejen. Hvis du skulle fortryde lejen efter de 24 timer, så vil det ikke være muligt at få refunderet beløbet. Det vil dog være muligt at få et tilgodebevis på 50% af prisen til den næste udlejning.

Vi vil give dig den bedste oplevelse

De er for os vigtigt, at du får en god oplevelse med at leje et item hos SaraShares.

  • Du sparer penge
  • Du bidrager til en bæredygtig tilgang til mode
  • Du kan være iført et nyt item billigt
Service
Bidrag til bæredygtighed
Du bliver pænt klædt - billigt
Havde en virkelig god oplevelse, tøjet kom en dag før, det egentlig skulle. Det hele var så nemt og alt var beskrevet til mindste detalje. Det var super nemt at sende tøjet tilbage igen efter brug.

Rikke

Rikke

Begynd at skrive og tryk enter for at søge

Kurv

Ingen varer i kurven.