Handelsbetingelser

/
Handelsbetingelser

Veera – Multipurpose WooCommerce Theme

Handelsbetingelser 

Generelle oplysninger

houseofshare.com

Randergade 6, 6.th.

2100 København Ø

CVR-nr: 43640666

Telefon: +45 40 89 16 09

E-mail: info@houseofshare.com

Lejeperiode

Lejeperiode er som udgangspunkt 4 dage, hvis der ønskes en længere lejeperiode, så udfyld formularen under kontakt.

Såfremt lejeren glemmer at returnere itemet, så vil der blive opkrævet et gebyr på 200 kr. pr. overskredet dag, da det ellers går ud over den næste lejer. Det er derfor vigtigt, at itemet bliver returneret på den eksakte dato.

Priser og moms:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. moms og afgifter.

Betaling:

Der kan betales med følgende korttyper: Visa-dankort, dankort og mastercard. Derudover kan der også betales med MobilePay. Ved udvidet lejeperiode, vil lejeren modtage en faktura, hvor der skal betales til SaraShares registrerings- og kontonummer.

Modtagelse af item:

Alle items er secondhand, og der kan derfor være små synlige brugstegn såsom løse tråde. Skulle itemets stand mod din forventning ikke leve op til standen bedes du henvende dig på mail til: info@houseofshare.com

Porto:

Alle items vil blive sendt med GLS (KUN TIL PAKKEAHOP), og prisen er 39 kr. pr. vej. Afhentning og aflevering på adressen er gratis.

Itemet er angivet i de konkrete størrelser, og på de fleste items er der angivet mål. Såfremt itemet mod forventning ikke skulle passe, så er det desværre ikke muligt at få refunderet lejeprisen. Items kan efter aftale prøves i Vanløse. Henvendelse skal ske til info@houseofshare.com

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Afhentning:

Alle items kan afhentes på Østerbro (Randersgade 6) i afhentnings- og afleveringsboks. I ordrebekræftelsen modtager du koden til boksen, og du kan derefter afhente dit item.

Alle items er klar på de angivet dato fra kl. 15:00. Ønsker du at afhente det før, bedes du skrive til info@houseofshare.com

Fortrydelse

Du har som lejer mulighed for at annullere dit køb inden for 24 timer efter ordren er gennemført. Hvis du skulle fortryde lejen efter de 24 timer, så vil det ikke være muligt at få refunderet beløbet. Det vil dog være muligt at få et tilgodebevis på 50% af itemets lejepris, såfremt du ønsker at fortryde lejen efter 24 timer.

Itemets stand 

Skulle varen mod forventning ikke leve op til det beskrevet, eller er der synlige fejl eller mangler, så bedes du henvende dig til info@houseofshare.com, og så finder vi selvfølgelig en løsning.

Ødelæggelse

Du kan for kun 19 kr. tilkøbe en forsikring, så du med ro i maven kan leje itemet uden at skulle være bekymret for at beskadig itemet. Hvis der skulle ske en beskadigelse bedes du oplyse dette, men SaraShares vil gå ind og dække omkostningerne forbundet med skaden, såfremt at du har tilkøbt forsikring. Ønsker lejer at ikke tilkøbe forsikringen på 19 kr., så står lejer selv for omkostningerne forbundet med ødelæggelsen.

Det forventes herom at alle items behandles med respekt, som hvis det var dit eget. 

Mister du itemet

Som lejer har du det fulde ansvar for itemet, når du har afhentet det og indtil det leveres tilbage. Skulle det ske, at du mister itemet, så vil du blive opkrævet itemets erstatningspris, som er nyprisen minus 30%.

Returnering

Har du valgt at itemet skal returneres med GLS, så vil du i pakken med itemet modtage en label som sættes på den genanvendelige forsendelsespose. Herefter skal itemet indleveres til din nærmeste GLS-pakkeshop inden kl. 09.00. Det er vigtigt at kvitteringen på at itemet er sendt gemmes i op til en uge.

Varen sendes til:

SaraShares
Randersgade 6 6.th.
2100 København Ø

Afhentning/aflevering

Har du valgt at itemet skal afhentes eller returneres på adressen, så har du i ordrebekræftelsen fået yderligere information om afhentning/aflevering, da dette skal ske i aflåste bokse inden kl. 10.00 på følgende adresee:

Randersgade 6.
2100 København Ø

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb inden for 24 timer, så får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@houseofshare.com

Randersgade 6

2100 København Ø

+45 40 89 16 09

Info@houseofshare.com

Begynd at skrive og tryk enter for at søge

Kurv

Ingen varer i kurven.