Deleøkonomien har ramt modenindustrien

/
Deleøkonomien har ramt modenindustrien

SaraShares fra flere vinkler

Sara Shares har introduceret modeindustrien til deleøkonomi og har muliggjort en alsidig garderobe med god samvittighed. Sarashare.com er en udlejningsplatform, der faciliterer leje af designer items for blot 200-600 DKK.

Modeindustrien står for hele 10% af den globale udledning af drivhusgasser. Det vil sige, at modeindustrien belaster vores klima mere end hele den internationale flytrafik og shippingindustrien sammenlagt. Som de fleste ved, er en formindskelse af den globale overproduktion af tøj dermed nødvendig, for at hjælpe vores planet og nå FN’s globale klimamål om at være CO2 neutrale i 2050

Sara Shares er grundlagt ud fra idéen om, at det bør være muligt at kunne klæde sig alsidigt uden at gå på kompromis med miljøet og egne værdier. ”Påklædning er jo et slags udtryk for ens identitet. Jeg oplevede selv en indre kamp mellem at gå dynamisk klædt i items, der afspejlede min personlighed, samtidig med, at jeg ikke kunne forsvare at støtte fast fashion-industrien” siger Sara Dahl Nielsen, founderen af Sara Shares. Hun tilføjer, at hun særligt bed mærke i, at tøj til særlige lejligheder blev benyttet en enkel gang, for derefter at blive hængt bagerst i skabet og aldrig brugt igen.

Hos SaraShares kan du leje kjoler i alle størrelser, former og farver, og du kan dermed være garanteret, at du kan finde den perfekt kjole til den rette anledning.

Vi har alt fra festkjoler, hverdagskjoler, fødselsdagskjoler og mange flere!


Inden for de næste 10år vil verden udlede 12 milliarder tons CO2

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Bæredygtige tiltag


Google Map

Begynd at skrive og tryk enter for at søge

Kurv

Ingen varer i kurven.